Valutaváltó

Összeg:
Valutáról:
Valutára:
 
Currency conversion powered by coinmill.com.

Aktuális időjárás

Seychelles

Kissé felhős
  • Kissé felhős
  • Hőmérséklet: 26 °C
  • Szél: Délkelet, 24.1 km/h
  • Légnyomás: 1012 hPa
  • Rel. páratartalom: 79 %
  • Látástávolság: 10 mérföld
Készült:
2020, szeptember 18 - 21:00

Köszöntő

 

Kedves Látogató!

 

Köszöntjük a Seychelle Köztársaság Konzuli Képviseletének honlapján!

 

Konzulátusunk a Seychelle Köztársaságot képviseli Magyarországon. Célunk a két ország közötti gazdasági, kulturális, oktatási, tudományos, sport- és idegenforgalmi kapcsolatok előmozdítása, fejlesztése, amit az elmúlt 10 évben komoly sikereket elérve valósítottunk meg.

 

A Konzulátus fontos feladata naprakész gazdasági és turisztikai információt biztosítani a Seychelle Köztársasággal kapcsolatos kérdésekben. A weboldal kialakításakor elsődleges szempont volt az áttekinthetőség, az információkhoz való gyors hozzáférés és a felhasználóbarát megjelenés. Remélem, hogy honlapunkon minden adatot és hivatkozást megtalál, amire szüksége van.

 

Kérem, forduljon hozzánk bizalommal, ha úgy gondolja, hogy Seychelles-el való kapcsolatteremtésben, idegenforgalmi, üzleti vagy bármilyen más területen segítségére lehetünk.

 

Üdvözlettel:

 

Kiss László

tiszteletbeli főkonzul

2009. május

 

.........................................................................................................................................

A COVID-19 vírus okozta helyzettel kapcsolatos aktuális tájékoztatók és a Seychelle Köztársaság hivatalos közleményei a "Hírek, aktualitások" menüpont alatt érhetőek el.

Felhívjuk az országba beutazást tervezők figyelmét arra, hogy olyan utazási és egészségbiztosítást kössenek, mely kiterjed egy esetleges karantén intézkedés kiadásainak illetve a légijáratuk indulásának elmaradásából származó költségeik  lemondásának viselésére!

Ezúton jelezzük az érdeklődők számára, hogy a légitársaságok járataik üzemeltetésénél figyelembe veszik az ad hoc kialakuló egészségügyi – járványügyi helyzet kockázatait is, így az ilyen okból történő repülőjegy törlése miatt kialakuló kár viselésére kötelezhetik az ügyfeleiket.

.........................................................................................................................................

 
 
New Covid-19 guidelines in PDF format are available below for download:
 
For up-to-date information and travel guidance, please check the websites of the Ministry of Tourism, Civil Aviation, Port and Marine and the Department of Health.
 
You can find the list of commonly asked questions - and answers - about the Coronavirus disease (COVID-19) here:

 

Címlap